Wie zijn we

Wij zijn een klein groepje mensen die als kerkgemeenschap in de Tjongervallei wonen, leven en bij elkaar komen. Een charismatisch evangelische kerk, geboren uit Pinksteren, waar het Woord van God en het werk van de Heilige Geest centraal staan. We zijn zeker geen exclusief groepje; iedereen is welkom bij alle activiteiten. Daarvoor hoef je geen lid te zijn, er zitten geen verplichtingen aan vast en je kunt ook gewoon bij je eigen kerk blijven horen. Sterker nog: we werken het liefst samen met, en anders naast, de bestaande kerken in de regio. Een beweging naast het bestaande als het ware.
Vanwege ons "DNA" horen we bij een grotere familie van ongeveer 40 gemeentes: Rafael Nederland. Maar lang niet iedereen komt daar vandaan. We zijn van zeer divers pluimage maar bijeen onder één naam: Jezus! We sluiten niemand uit, dat deed Jezus ook niet en doet Hij nog steeds niet. En we zijn ook niet extreem of exclusief!

Daarom is er bij ons plaats voor iedereen; of je nu al jaren gelovig bent en voeding voor je geestelijk leven zoekt, of je nu een jongere bent die eens wat meer wil weten op een spirituele zoektocht, of je nieuw bent en nauwelijks iets van het geloof weet maar wel geïnteresseerd, of je in nood bent en het uit wil roepen "als er dan een God is!", zelfs als je boos bent omdat er zoveel onrecht is in de wereld, of als je gewoon nieuwsgierig bent, of stilletjes achteraan in een hoekje wil zitten te luisteren, of juist behoefte hebt aan menselijke interactie, of als je mensen zoekt die voor je willen bidden, of als je niet meer zo mobiel bent maar nog wel graag wil meebeleven, of als je "de kerk" maar niets vind, of als je God wil ontmoeten en zelfs gewoon alleen maar omdat je koffie wil. Bij ons ben je welkom zoals je bent.

In de submenu’s onder deze pagina kun je van alles vinden over onze naam, ons logo waar we in geloven. Veel leuker vinden we het om je te ontmoeten. Kom je een keer langs bij één van onze activiteiten? Of bel, e-mail of schrijf ons als je contact wil!